Pentru evenimente exceptionale
Ne străduim să oferim cele mai bune și complete servicii pentru clienții noștri. Suntem mereu atenți și receptivi la ceea ce înseamnă catering-ul, bucătăria, livrarea, ascultând dorintele dumneavoastră, ca și clienți. Din acest motiv ne orientăm înspre îmbunătățirea constantă a serviciilor noastre și nu dorim să neglijăm niciun aspect.

Oferta de catering București

La acest capitol, Restaurant Margineni oferă trei categorii importante de servicii de catering și anume serviciul de catering pentru grădinițe, serviciul de catering pentru firme și serviciul de catering pentru evenimente. Pentru acesta din urmă, Restaurantul Margineni oferă servicii de tip bufet suedez organizate de către mediul de afaceri. Aceasta înseamnă participarea la diverse recepții, conferințe, training-uri, inaugurări, etc. Pentru ca nivelul serviciilor de catering să fie ridicat, Restaurantul Margineni vine cu o ținută protocolară, cu persoane cu experiență, personal care știe cum să se comporte în astfel de situații, cu o logistică pregătită pentru evenimente importante, cu stil și plăcerea de a face parte din acest mediu. Meniurile oferite la aceste ocazii sunt în general preparatele reci, dar poate fi și mâncare caldă.

Discuțiile preliminare
Pentru ca Restaurantul Margineni să poată să ofere aceste servicii la un nivel calitativ crescut, este necesară purtarea unor discuții preliminare despre organizarea evenimentului. Reprezentanții Restaurantului Margineni vă vor pune întrebările necesare pentru a afla necesitățile clientului și particularitățile evenimentului care urmează să fie organizat. în acest sens, este important să se cunoască în primul rând numărul de persoane, dacă anumite persoane preferă sau nu preferă anumite tipuri de mâncăruri. De asemenea este important de știut locația evenimentului și arhitectura acestuia. Un turn de pahare de șampanie poate să fie neadecvat în cazul în care tavanul locației este situat mai jos decât ar fi normal. Un alt element important de cunoscut este tematica evenimentului. Aceasta poate fi extrapolată și la realizarea platourilor sau a ținutei personalului.

Evenimente speciale personalizate
Cateringul pentru evenimente speciale personalizate este una dintre specialitățile Restaurantului Margineni. Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o zi de naștere, Restaurant Margineni le organizează pe placul clientului. Personalizarea platourilor, a mâncării, a personalului care servește,  pregătirea lui în vederea organizării evenimentului și a satisfacerii clientului este țelul Restaurantului Margineni. Organizarea se realizează în cele mai mici detalii, cu participarea directă și consultarea clientului. Discuțiile purtate se vor materializa în ceea ce va însemna evenimentul, iar ideile și experiența noastră vă vor asigura că veți fi mulțumit de serviciile noastre de catering. Evenimentele speciale necesită o atenție specială și aceasta ne oferă motivația necesară pentru a deveni creativi și pentru a vă oferi cele mai bune ingrediente și rețeta pentru un eveniment perfect.

Detalii legate de livrare
Preparatele se livrează doar în casolete de unică folosință și se vor prepara în ziua în care se va organiza evenimentul. Pentru comenzile de peste 20 de persoane, toate elementele de logistică sunt incluse în prețul meniului. Elementele de logistică înseamnă tacâmurile, farfuriile, vesela, scrumiere, carafe de vin, personal avizat, transportul. Livrarea se stabilește mereu de comun acord cu beneficiarul, în funcție de ora de începere a evenimentului, de capacitatea de acces, de necesitatea organizării, a design-ului și a sosirii participanților. Preparatele reci care se vor livra mai devreme se vor păstra la temperaturi conforme cu nomele igienico-sanitare de păstrare și depozitare a alimentelor. Respectarea acestor norme întocmai, conferă Restaurantului Margineni încredere și evită situațiile în care clientul ar putea să devină nemulțumit. Pentru vegetarieni, sau pentru persoanele care țin post, Restaurantul Margineni are pregătite mereu meniuri și ține cont de părerile clienților în ceea ce privește calitatea acestora.

Oferta catering

sus
Restaurant Margineni restaurant zona Colentina salon de evenimente - Tur Virtual