Pentru evenimente exceptionale
Ne străduim să oferim cele mai bune şi complete servicii pentru clienţii noştri. Suntem mereu atenţi şi receptivi la ceea ce înseamnă catering-ul, bucătăria, livrarea, ascultând dorintele dumneavoastră, ca şi clienţi. Din acest motiv ne orientăm înspre îmbunătăţirea constantă a serviciilor noastre şi nu dorim să neglijăm niciun aspect.

Oferta de catering Bucureşti

La acest capitol, Restaurant Margineni oferă trei categorii importante de servicii de catering şi anume serviciul de catering pentru grădiniţe, serviciul de catering pentru firme şi serviciul de catering pentru evenimente. Pentru acesta din urmă, Restaurantul Margineni oferă servicii de tip bufet suedez organizate de către mediul de afaceri. Aceasta înseamnă participarea la diverse recepţii, conferinţe, training-uri, inaugurări, etc. Pentru ca nivelul serviciilor de catering să fie ridicat, Restaurantul Margineni vine cu o ţinută protocolară, cu persoane cu experienţă, personal care ştie cum să se comporte în astfel de situaţii, cu o logistică pregătită pentru evenimente importante, cu stil şi plăcerea de a face parte din acest mediu. Meniurile oferite la aceste ocazii sunt în general preparatele reci, dar poate fi şi mâncare caldă.

Discuţiile preliminare
Pentru ca Restaurantul Margineni să poată să ofere aceste servicii la un nivel calitativ crescut, este necesară purtarea unor discuţii preliminare despre organizarea evenimentului. Reprezentanţii Restaurantului Margineni vă vor pune întrebările necesare pentru a afla necesităţile clientului şi particularităţile evenimentului care urmează să fie organizat. în acest sens, este important să se cunoască în primul rând numărul de persoane, dacă anumite persoane preferă sau nu preferă anumite tipuri de mâncăruri. De asemenea este important de ştiut locaţia evenimentului şi arhitectura acestuia. Un turn de pahare de şampanie poate să fie neadecvat în cazul în care tavanul locaţiei este situat mai jos decât ar fi normal. Un alt element important de cunoscut este tematica evenimentului. Aceasta poate fi extrapolată şi la realizarea platourilor sau a ţinutei personalului.

Evenimente speciale personalizate
Cateringul pentru evenimente speciale personalizate este una dintre specialităţile Restaurantului Margineni. Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o zi de naştere, Restaurant Margineni le organizează pe placul clientului. Personalizarea platourilor, a mâncării, a personalului care serveşte,  pregătirea lui în vederea organizării evenimentului şi a satisfacerii clientului este ţelul Restaurantului Margineni. Organizarea se realizează în cele mai mici detalii, cu participarea directă şi consultarea clientului. Discuţiile purtate se vor materializa în ceea ce va însemna evenimentul, iar ideile şi experienţa noastră vă vor asigura că veţi fi mulţumit de serviciile noastre de catering. Evenimentele speciale necesită o atenţie specială şi aceasta ne oferă motivaţia necesară pentru a deveni creativi şi pentru a vă oferi cele mai bune ingrediente şi reţeta pentru un eveniment perfect.

Detalii legate de livrare
Preparatele se livrează doar în casolete de unică folosinţă şi se vor prepara în ziua în care se va organiza evenimentul. Pentru comenzile de peste 20 de persoane, toate elementele de logistică sunt incluse în preţul meniului. Elementele de logistică înseamnă tacâmurile, farfuriile, vesela, scrumiere, carafe de vin, personal avizat, transportul. Livrarea se stabileşte mereu de comun acord cu beneficiarul, în funcţie de ora de începere a evenimentului, de capacitatea de acces, de necesitatea organizării, a design-ului şi a sosirii participanţilor. Preparatele reci care se vor livra mai devreme se vor păstra la temperaturi conforme cu nomele igienico-sanitare de păstrare şi depozitare a alimentelor. Respectarea acestor norme întocmai, conferă Restaurantului Margineni încredere şi evită situaţiile în care clientul ar putea să devină nemulţumit. Pentru vegetarieni, sau pentru persoanele care ţin post, Restaurantul Margineni are pregătite mereu meniuri şi ţine cont de părerile clienţilor în ceea ce priveşte calitatea acestora.

Oferta catering

Pastrati legatura cu noi

Harta site

Acasa Meniu Livrari la domiciliu Evenimente Galerie foto Meniuri de nunta Meniuri de botez Contact Despre noi 
Toate drepturile rezervate restaurantmargineni.ro @2009-2015
Realizat de
 
sus
Restaurant Margineni restaurant zona Colentina salon de evenimente - Tur Virtual