Despre noi

Scurta descriere

Restaurant Margineni este situat in Bucuresti, sector 2 (pe soseaua Fundeni, vis-a-vis de Opel Di Bas), intr-o cladire noua si moderna, dotata cu sisteme de ventilatie, racire si incalzire din cele mai moderne, cu mobilier modern, cu sisteme de marcaj ultramodern si foarte rapid, eficient si sigur, restaurant Margineni va ofera conditii din cele mai moderne si mai sofisticate pentru servirea mesei sau a unei zile festive de neuitat.

Cu multa munca si suflet depus de-a lungul anilor, pornind de la un mic restaurant, am reusit sa ajungem la constructie frumoasa, pe trei nivele, pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi, fiind frecventat de o clientela aleasa si putand pune la dispozitie o capacitate impresionanta pentru organizare petreceri private sau petreceri corporate, nunti, botezuri, conferinte!

Mancare romaneasca, pizza si alte preparate cu specific international!

Meniul are cu precadere preparate romanesti, dar se pot gasi si alte feluri din bucataria internationala. Servirea este impecabila, mancarea este foarte gustoasa!

Va recomandam sa incercati pizza făcută pe vatra, in cuptor special cu lemne. Aveti de unde alege, varietatea este destul de mare.